Marilyn Monroe

Kép
Sztárok

10 ikonikus fotó és a mögöttünk rejlő történet

Sokszor találkoztunk már ezekkel a fotókkal, Marilyn Monroe-tól Leonardo DiCaprio-ig, most végre bennfentes infókat is megtudhatunk!

Kép
Stílus

Egy francia mérnöknek köszönhetjük a modern, szexi bikinket

A francia tervezőnek elég volt egy 80 centis textil, hogy megváltoztassa örökre a divatot.

Kép
Badass

Ki volt valójában Gwen Verdon, akitől Marilyn Monroe is tanult?

Top 7 dolog, amit nem tudtál a Broadway legikonikusabb táncosáról.

Kép
Sztárok

Elképesztően drágán árulják majd Marilyn Monroe ruháit

Hollywood legfényesebben ragyogó csillagának ruhái sok év távlatából is fantasztikus ereklyéknek számítanak. Most aukción lehet megszerezni őket, természetesen nem potom összegért.

Kép
Sztárok

Elárverezték a szexszimbólum bizarr tárgyait

Több mint ötezer dollárért kelt el a magyar sztárfotós Marilyn Monroe-ról készített érzéki pin-up stílusú fotója Los Angelesben.

Kép
Sztárok

Demi Lovato dealere nagyon lúzer módon került a rendőrök kezére

A férfi, aki miatt az énekesnő túladagolta magát, végre rendőrkézen van. Ennek örömére összeszedtük a sztárvilág legdurvább és legszomorúbb túladagolós sztorijait.

Kép
Sztárok

Pontosan ezt az árnyalatot viselte Marilyn Monroe

Attól még, hogy nyár van, simán hordhatsz piros rúzst. Sőt! Ha ki szeretnél tűnni a pink és korall színeket viselők közül, Marilyn kedvenc árnyalata a legjobb választás.

Kép
Sztárok

Boldog szülinapot Christina Hendricks!

Ha Christina Hendricks akkor élt volna, mint Marilyn Monroe, akkor utóbbinak nem sok esélye lett volna a hírnévre.

Kép
Sztárok

A színésznő is Marilyn Monroe rajongó

Elle Fanning, aki ehavi számunkban is szerepel, odavan az önazonos emberekért. Az egyik kedvence például Marilyn Monroe, akit képes bármikor utánozni.

Kép
Stílus

Sztárok, akik meztelenül mentek el a BRIT Awardsra

A nude trendet mi is imádjuk. Viselni és nézni is. Az azonban kicsit erős, ahogy ezt a sztárok manapság értelmezik.

Kép
Shopping

Ilyen cipőben hozhatod ki magadból a maximumot a csillagjegyed szerint

„Ha megfelelő cipőt adsz egy nőnek, meghódíthatja a világot” – Marilyn Monroe-tól származik az idézet, és tényleg igaza van. A JOY magazin cikkéből kiderül, melyik illik hozzád.

Kép
Stílus

Hol vannak a szőke loknik? Így festett Marilyn Monroe a világhír előtt – te ráismernél?

Vajon ha nincs a stílusváltás, akkor is sztár lett volna Marilyn Monroe?

Kép
Sztárok

Ez a fotósorozat a magyarázat arra, miért lett Marilyn Monroe akkora sztár

Egy óriási sztár és egy picike gitár.

Kép
Stílus

Kerek idomok: Hollywood 16 legdögösebb szexszimbóluma

Mitől lesz valakiből hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum? Az út első lépcsőfoka például az, hogy rendelkezzen a közvélemény szerint is tökéletesnek ítélt testarányokkal, ami a homokóra sziluett!

Kép
InStyle TV

InStyle exkluzív: Kutyák és ékszerek, avagy ki is az ember legdrágább barátja?

Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nők legjobb barátja, mások szerint a kutya az ember leghűségesebb társa. Mi most összehoztuk őket egy-egy fotó erejéig: az alábbi hat csodaszép kutyust gyönyörű ékszerekkel varázsoltuk még szebbé. Ez a mi újévi ajándékunk nektek, kedves olvasók! Nézzétek meg a végeredményt és ne hagyjátok ki a werkvideót sem!

Kép
Sztárok

Gondoltad volna? Ezek a sztárok tehetséges művészek is

Láttuk őket a filmvásznon, énekelni a színpadon, és a legnagyobb divatbemutatók első soraiban. Gondoltad volna, hogy másban is iszonyúan tehetségesek? A suszter maradjon a kaptafánál, vagy még sem?

Kép
Életmód

Kávé elvitelre - Ezt isszák kedvenc hírességeink

Kávézni nagyon jó és nagyon stílusos - tudják ezt a hírességek is, akik rohanó életmódjuk mellett nap mint nap elvitelre szokták kérni kedvenc koffeinadagjukat. Nézzétek csak!

Kép
InStyle TV

Mindenkiből lehet modell? - Hétköznapi emberek nagy divatkampányokban

Egy napra biztosan, hiszen a divat mindenkié. Még akkor is, ha sokszor úgy érezzük, a túlretusált modellekkel egy percig sem tudunk azonosulni. De mi lenne akkor, ha hétköznapi emberek váltanák a tökéletes testű hírességeket a magazinokban?

Kép
Sztárok

Így fest Marilyn Monroe egykori kedvenc rezidenciája

Ha gondolkodtál már azon, milyen lett volna Marilyn Monroe bőrébe bújni akár egy napra is, akkor most megtudhatod, hiszen feltárjuk előtted azt a lakást, ahol a sztár New Yorkban töltött utazásai során megszállt !

Kép
Sztárok

(F)elfújta a szél, avagy sztárok szoknyában - FOTÓK

Néha a tökéletesen megtervezett vörös szőnyeges megjelenésbe is bele tud rondítni a természet egy kis széllel. Így történt ez az alábbi sztárokkal is - összegyűjtöttük a 10 legviccesebbet!

Kép
Sztárok

10 sosem látott fotó Marilyn Monroe-ról

Ha létezik nő, akinek minden kislány ámuldozva nézi a képét, akkor az egész biztosan Marilyn Monroe. Most 10 olyan fotót mutatunk nektek, amelyeket eddig valószínűleg még sosem láttatok a mindig stílusos sztárról. Melyik a kedvenc? 1. A fiatal Marilyn

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Shopping

Bringázz Marilyn Monroe stílusában!

Marilyn Monroe stílusa ma is aktuális - a színésznő még biciklizni is stílusosan szeretett. Most te is ellesheted a trükkjeit: csak ügyesen kell összeválogatnod a ruhadarabokat, és garantáljuk, hogy a siker nem marad el. Inspirálódj munkatársunk, Tankó Tekla tippjeiből!

Kép
Szépség

Marilyn Monroe életre kelt egy kampány erejéig

Marilyn Monroe az örök nő: jégszőke haja, vörös ajkai és gömbölyű idomai minden idők legszexibb ikonjává tették. Az ízig-vérig Hollywood-i színésznőt most Candice Swanepoel modell idézi meg egy lenyűgöző szépségkampányban.

Kép
Stílus

A tavaszi partik sztárja: 10 ikonikus fehér ruha

A tavaszi partiszezon közeledtével ideje lecserélni a kis feketét könnyedebb, de nem kevésbé stílusos testvérére, a kis fehérre. Inspirációnak összegyűjtöttünk 10 ikonikus fehér ruhát, amelyek divattörténelmet írtak.

Kép
Sztárok

Audrey Hepburn, Michael Kors, Rihanna - 12 híresség, akiket álnéven ismer a világ

Mindig is tudtuk, hogy a név sokat jelent, de hogy ennyire! Köztudott, hogy Marilyn Monroe valódi neve Norma Jean Mortenson volt, de a listánkon szereplő 12 híresség születési nevét csak kevesen ismerik, néha nem is csodálkozunk, miért...

Előző oldal
Következő oldal